El Camino Meijel 2018

De 17e El Camino Meijel meeting was weer een groot succes. Op zaterdag en zondag kwamen maar liefst 92 Chevrolet El Camino’s in diverse kleuren en jaartallen naar het centrum van Meijel. El Camino’s uit Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Engeland en the USA. Voor de kerk op het plein was een plekje gereserveerd voor de juweeltjes uit 1959. Rond om het centrum en in de Dorpstraat stonden de ca. 250 USA cars van de bezoekers die in grote getalen gekomen waren. Voor het tweede jaar was vanuit Discovery Bay California, John D’Agostino van Celebrity Kustoms overgevlogen om deze meeting te bezoeken. Mister John himself koos voor hem de mooiste El Camino uit en deze werd beloond met de Award of Excellence. De campagne kleurige El Camino uit 1959 werd hiervoor uitgekozen.
Een van de sponsoren Arie-Jean vintage car restoration schonk 3 bekers. Beker 1 werd uitgereikt aan Steve Winterol uit Florida. Steve was samen met zijn El Camino overgekomen uit de USA speciaal voor de meeting in Meijel. Hij kreeg van de organisatie ook een paar custom made wooden shoes overhandigd. De 2e beker werd uitgereikt aan Fred Roessen uit Naaldwijk. Fred komt al voor de 17e keer naar de El Camino meeting in Meijel. De 3e trofee werd uitgereikt aan de meest extreem originele El Camino uit 1972 van Kristoff uit Duitsland.
De Eregasten uit the States en enkele sponsoren mochten met Maikel mee de kerktoren in om de meeting vanaf boven te bekijken. Alwie Verstappen wist het nodige te vertellen in de kerktoren.

Kijk hier naar de foto’s           Hier kunt u foto’s bestellen